ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΑΘΗΤΗΣ, ΦΕΥΓΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ !

Η αποστολή μας

Η αγορά εργασίας είναι πλέον η πιο ανταγωνιστική που υπήρξε μέχρι σήμερα. Οι μαθητές θέλουν ένα φροντιστήριο με ξεκάθαρη ταυτότητα και εξειδίκευση που να συνδυάζει την ολοκληρωμένη κάλυψη του συνόλου των σύγχρονων εκπαιδευτικών αναγκών. Αυτή είναι η ουσία του Γενικού Φροντιστηρίου που οφείλεται στην 20ετή πείρα μας.

Ο σκοπός μας

Οι μέθοδοι διδασκαλίας μας, η διαρκής εκπαιδευτική υποστήριξη που παρέχουμε στους μαθητές μας, η αδιάκοπη προσπάθεια για την επιτυχία τους καθώς και η ποικιλία των τεχνολογικών μέσων εμπέδωσης των μαθημάτων είναι συντονισμένες με τις πιο σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας.

Γιατί να επιλέξω το frontistirio.net?

  • Χρησιμοποιεί όλα τα σύγχρονα μέσα για να πετύχει σωστή και εποικοδομητική εκπαιδευτική διαδικασία.

  • Καλύτερες τιμές από τα συμβατικά φροντιστήρια αλλά και εξοικονόμηση σε μεταφορικά και σε χρόνο για το μαθητή.

Σεβόμαστε κάθε μαθητή και την προσπάθεια που καταβάλλει. Μεθοδεύουμε αποτελεσματικά την εργασία των μαθητών μας με το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα. Βοηθάμε τους μαθητές μας να εργάζονται, να διαβάζουν συστηματικά και να σκέφτονται καθαρά. Εμπνέουμε τους μαθητές μας. Τους βοηθάμε να ανακαλύψουν τις δυνάμεις τους και να φτάσουν στα όρια των δυνατοτήτων τους. Επιβραβεύουμε την πρωτότυπη σκέψη τους. Καλλιεργούμε τη δημιουργική αποτελεσματικότητα. Αλλάζουμε. Ακούμε τις ανησυχίες τους. Μοιραζόμαστε τα προβλήματά τους. Παραστεκόμαστε στις δυσκολίες τους. Στηρίζουμε τα όνειρά τους. Δυναμώνουμε τις φιλοδοξίες τους. Δεν μας αρκεί να είμαστε καλοί. Θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους σπουδαστές μας μια θέση στο ελληνικό πανεπιστήμιο, στη σχολή της επιλογής τους, να τους προσανατολίσουμε σωστά ώστε να κάνουν την καλύτερη επιλογή, σε σχέση με τις ικανότητές τους αλλά και τις προοπτικές τους στην αγορά εργασίας.

Μάθετε περισσότερα για μας.

Επικοινωνήστε !